Fotograf Anna Boussard

Vart börjar man egentligen? Jag är en go och glad tjej, NEJ STOPP. Vi börjar om igen... Mitt namn är Anna Boussard och jag arbetar som strategisk marknadskommunikatör på ett stort industriföretag här i Göteborg. Vid sidan av detta är jag också mamma, fru, vän och fotograf.
Innan vi glider in på foto tänkte jag dela lite annat smått och gott. Jag är tjejen som tycker om ostmackor men hatar att rensa hårddiskar, min kärlek till todo-listor är stor och jag hör till den där konstiga kategorin som TYCKER OM att gå till tandläkaren... Jag menar, du sitter där och någon tar hand om dig, det är ju nästan som att vara på spabehandling. LYX enligt mig. Sist men inte minst, äventyr i vår lilla Volkswagen-van, det är livet hörni! Det underbara ligger ofta i det primitiva har jag landat i. 
Jag fullkomligt älskar det där med att fånga ögonblick, men är även en sucker för det abstrakta och att använda foto och bildbehandling som en konstform. Det är med stor passion och bredd jag tar mig an verksamhetsuppdrag, porträtt av såväl stora som små, kärlekspar, gravida, familjer, bebisar men också profilbilder för både dejtingsidan och LinkedIn.
Jag brinner för att hjälpa andra företag att växa genom ett varumärkesbyggande bildmaterial och stötta med den grafiska profilen. Jag har erfarenhet inom både försäljning, tillverkningsindustri och strategisk marknadskommunikation och arbetar alltid nära mina kunder för att nå ett resultat som vi båda tror på, så varför vänta? Låt oss ta fram en strategisk bildriktning för ett bättre affärsresultat redan idag!
För dig som privatperson hjälper jag att bevara minnen för livet genom tidlösa fotografier samtidigt som vi har en rolig stund tillsammans. 
Hoppas att vi ses!
KRAM ANNA

FÖR FÖRFRÅGNINGAR / SAMARBETEN / TILLGÄNGLIGHET:
+46793049231 | info@annaboussard.se
Back to Top