FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
FÖRETAGSFOTO
INSTAGRAMABONNEMANG​​​​​​​
Jag tycker detta abonnemang är helt genialiskt om ni frågar mig. Tillsammans skräddarsyr vi ett "inläggsprogram" och upplägg som passar just din verksamhet. Det kan till exempel vara att jag fotar 30 bilder i månaden, en för varje dag, d.v.s. ett inlägg per dag. Ni berättar för mig vad som kommer att vara aktuellt de närmsta månaderna (det kan vara allt från kampanjer till att önska befintliga kunder God Jul). Därefter fotar jag i er verksamhet och hittar passande bilder för att matcha det ni vill highlighta på sociala medier eller hemsida. Jag kan även bistå med text på svenska, men då tillkommer en kostnad för copywriting.
BILDBANK
Jag ser ofta hemsidor och sociala mediekanaler med oprofessionella bilder tagna med mobilkamera, dåligt ljus och oskärpa. Jag brinner för att fota genuina ögonblick som skapar trovärdighet och därigenom stärker ditt varumärke. När dina kunder ser att du har personliga och snygga bilder kommer du att framstå som mer professionell. En visuellt tilltalande hemsida eller Instagram är extremt viktig för din marknadsföring. På mitt genuina sätt att fota skapas även en känslosam koppling till produkter och tjänster vilket i sig leder till ett större engagemang bland besökare och potentiella kunder. Jag har gjort flera lyckade uppdrag där jag tillsammans med företag satt upp en plan för att bygga en professionell bildband som passar just deras verksamhet och målgrupp.​​​​​​​
PERSONALPORTRÄTT
Tillhör ni företagen som har 10 år gamla porträtt på era medarbetare, då är det dags att anlita mig. Jag fotar på ett professionellt men ändå lekfullt sätt och anpassar uttryck utefter det ni står för och arbetar med, som ni förstår kan det skilja sig mellan ett personalporträtt på någon som arbetar på förskola mot en som arbetar som kvalitetschef på ett laboratorium.

Pernilla Eriksson - Group sustainability manager, Hexatronic

Sofia Svensson - VD på DIN BUTLER GÖTEBORG AB

FÖRETAGSPRESENTATION OCH SÄLJMATERIAL
Är ni i behov av att fräscha upp er företagspresentation eller kanske uppdatera era säljdokument? Jag hjälper er att sätta layouten inklusive nytt bildmaterial, allt i enlighet med ert varumärke.
EXEMPEL PÅ HUR MINA BILDER ANVÄNDS –​​​​​​​ MUGWORT BBQ

Bilder tagna från event med MUGWORT BBQ

__________________________________________________________________
Är du intresserad av att ta din verksamhet till nästa nivå? HÄRLIGT! Fyll i nedan kontaktformulär så tar jag kontakt med dig för att se vad vi kan göra gör just DIG och DIN verksamhet.
Skicka
Tack för ditt meddelande! Normalt sett brukar jag komma tillbaka inom 1-2 arbetsdagar, har du inte hört från mig innan dess kan du slå mig en signal på 0793049231 eller skriva ett separat mail till info@annaboussard.se. Vi hörs! Med värme, Anna
Back to Top